About Laced-Up

Boutique

Middenin het gezellige winkelgebied van Utrecht centrum ligt Laced-Up Boutique.
Hier kan iedereen met interesse in sexy en alternatieve kleding zijn hart ophalen. We verkopen kleding van leer, lak, rubber en andere materialen. Daarnaast vind je hier leuke alternatieve en pin-up style jurken, schoenen, accesoires, petticoats en natuurlijk corsetten. Veel van de kleding komt uit de Laced-Up Line: Door eigenaresse Sarah Mobley zelf ontworpen en ontwikkeld.

Speeltjes

Bij Laced-Up wordt meer dan kleding verkocht.
In het twee verdiepingen tellende pand is er één verdieping toegewijd aan speeltjes voor volwassenen. Hier vind je onder andere vibrators, halsbanden, blinddoeken, zwepen (veel hiervan eigen ontwerp), bondagetouw en andere spannende zaken.

Maar Laced-Up is meer dan een fantastische winkel…

Workshops

Het Laced-Up Instituut organiseert workshops rondom alternatieve seksualiteit. De workshops zijn laagdrempelig en geschikt voor beginners en gevorderden. Meer informatie over de verschillende workshops vind je op onze evenementen pagina.

Community

Laced-Up is het middelpunt van de bruisende kinky community in Utrecht. We bieden hulp en ondersteuning aan de community bij het organiseren van events en meets.

Medewerkers en vrijwilligers

Achter Laced-Up en eigenaresse Sarah staat een toegewijd team van medewerkers en vrijwilligers, je merkt direct dat iedereen bij ons gepassioneerd is over onze boutiek en projecten.

Welkom

Kom langs en ontmoet ons, het drinken staat klaar!

Product added successful
X