Events

UUP peer rope group

UUP Peer Rope Group

A rope bondage group to learn, share and enjoy each others time.

The Peer Rope Group is a fun gathering every second Saturday of the month from 13:00 to 17:00 in the center of Utrecht. Here you are free to play around with rope and share your knowledge and experience with other people. You are absolutely welcome if you don’t have a lot of experience and would like to learn more.
Every month had a different theme, but you are always free to follow your own
path. Drinks at the bar have set prices and there is a voluntary donation where
you decide the amount. If you’d like to join you have to register.

For more
information or to register: peer.rope.utrecht@gmail.com

More information here


LACED-UP INSTITUTE FALL WORKSHOPS


These workshops are in Dutch

September 8 : How to Strangle a Bitch 

This workshop is now sold out.

De workshop How To Strangle a Bitch bevat antwoord op veel vragen betreffende breathplay en het verwurgen van je tegenstander. Hoe gevaarlijk is het om je partner de adem te ontnemen? Hoe doe je het vakkundig? Hoe ver kan je gaan en hoe pas ik het in mijn spel?

Met tekst en beeld leer je binnen twee uur verschillende aspecten van breath play door middel van verwurgingen. We behandelen veiligheid, zowel voor tijdens de workshop als daarna.
We gaan in op de risico’s en bespreken EHBO gericht op verstikking, gecombineerd met aandacht voor anatomie. Uiteraard is er tijd om onder begeleiding een aantal technieken te oefenen. De workshop is spannend, informatief, interessant en uiteraard is er ruimte voor een lach en een ontspannen sfeer.

 

October 13 -Impact Play 101

Floggers, paddles, canes, barehanded spanking…. En dat is nog maar een deel van de mogelijkheden. Hoe kun je al die dingen veilig gebruiken?

Wat is nou eigenlijk stingy of thuddy? (Hoe) Kun je dat bij voorbaat inschatten? Welke opties zijn er naast de “gebruikelijke” slagwapens? Wat vind ik/mijn partner fijn of handig?

Deze en nog veel meer vragen gaan we beantwoorden tijdens de workshop “Impactplay voor beginners”.

Tickets te koop hier

.

November 10 – Bondage voor Beginners

Vind jij die bondagefoto’s ook altijd zo mooi, maar vind je al die touwen maar ingewikkeld? Raak jij ook altijd de eindjes kwijt of weet je simpelweg niet waar je moet beginnen? Geen nood! Kom naar de bondageworkshop en je leert alles wat je moet weten om je (toekomstige) partner eindelijk eens een avondje stil te laten zitten.
Onze instructeurs (RickNL en sweetblackangel) hebben allebei ruime ervaring in bondage en delen die kennis maar al te graag! In drie uur zal je leren over veiligheid, welke soort touw het beste is en natuurlijk verschillende basistechnieken en hoe daarmee te variëren en combineren, zodat je daar direct zelf mee aan de slag kunt. Dit alles kan door tijdens de workshop zelf veel te oefenen.

Tickets te koop hier

Product added successful
X