.

 

De bijgewerkte informatie van het Laced-Up Project over het Corona-virus

Hallo allemaal,
We hebben veel geweldige en briljante wetenschappelijke mensen in onze gemeenschap en ze helpen hen door hun advies te geven over hoe we het beste met dit probleem kunnen omgaan. Hieronder vindt u geweldige actuele informatie over dit evoluerende gezondheidsprobleem in het Nederlands en Engels. Deze website heeft GTranslate voor andere talen.

Voorlopig gezellig: A Safe Space & Laced-Up Boutique zijn gesloten.

Totdat ik alle nodige maatregelen kan nemen om ervoor te zorgen dat het zo veilig mogelijk is, kan ik u niet uitnodigen om onze gasten te zijn. Ook heb ik een chronische ziekte waardoor ik kwetsbaarder ben voor het virus.

Als we allemaal samenwerken, kunnen we een deel van de oplossing zijn!

We moeten voor elkaar zorgen. Dit is wat ik vanuit huis kan doen:

-Krijg de bijgewerkte bronnen voor ondersteuningslijst

-Neem contact op met de geweldige mensen die een voedselbank runnen en probeer ze meer voedsel te geven.

U heb veel keuzes om te overwegen:

  • je kunt niets doen
  • je kunt je best doen om voor jezelf te zorgen
  • je kunt je best doen om voor de mensen van wie je houdt te zorgen
  • u kunt deze informatie met andere mensen delen om hen te helpen
  • je kunt komen met je eigen creatieve praovatice manier waarop je bereid en in staat bent om medelevend te zijn en anderen te helpen ...

Ik ben van plan een korte video te maken die ik op het Laced-Up YouTube-kanaal zal plaatsen om mijn kennis te delen op basis van mijn ervaring in het omgaan met openbare noodsituaties: de praktische aspecten en de stress die het kan veroorzaken.

Het ga je goed,
Sarah

Hoi allemaal,

We hebben een aantal fantastische en intelligente herinneringen in onze community die ons helpen door advies te geven over hoe we het beste met de huidige situatie om kunnen gaan. In dit bericht kun je recente informatie vinden over de situatie en wat je zelf kunt doen in het Nederlands en Engels.

Voorlopig zal gezellig: A Safe Space & Laced-Up Boutique helaas gesloten blijven. Zo lang ik niet alle oplossingen kan nemen om te zorgen dat gezellig zo veilig mogelijk is kan ik jullie niet uitnodigen om onze gasten te zijn.

Als we samenwerken kunnen we deel uitmaken van de oplossing.

Ik ben van plan om een ​​korte video te maken en te maken op het Laced-Up YouTube-kanaal om te posten waarin ik mijn kennis zal delen vanuit mijn ervaring met crisissituaties: de praktische zaken en de stress die het kan opleveren.

Met vriendelijke Groet,
Sarah

 

Product is succesvol toegevoegd
X