Over het Laced-Up Project

Hallo Ya'll,

Het is dus het begin van een nieuw tijdperk voor mij en het Laced-Up Project. De afgelopen 12 jaar op rij Laced-Up Boutique en het realiseren van de droom om ons gemeenschapscentrum, Gezellig: A Safe Space, te openen, was een geweldige reis.

Het Project gaat door maar door mijn chronische gezondheidsproblemen & de pandemie zijn beide fysieke locaties in Utrecht NL permanent gesloten.

Wat een geweldige reis is dit geweest. Het was een transformerende ervaring om met duizenden mensen face-to-face te werken rond de kwesties van seks en lichaamspositiviteit en te werken aan het opbouwen van een veiligere, gezondere en absoluut consensuele gemeenschap in de echte wereld.

De staf, vrijwilligers, stagiaires en ik hebben zoveel mooie herinneringen aan het zien van mensen die een stap dichterbij komen om het goed te maken met zichzelf. Wat een genot: het ontwerpen, de styling, de workshops & discussiegroepen, de feesten, de groei & genezing ... Mijn dank aan allen!

Het plan is om wat tijd te nemen om fysiek te herstellen, aan mijn boek te werken en het werk van Laced-Up Project virtueel voort te zetten. Ik heb een covid-19 opgeleide toeleveringsketen opgezet voor gecertificeerde beschermende uitrusting.

Dus, ik zal lesgeven, ontwerpen, genieten van de tijd van mijn oude katten in hun schemering, mijn hulphond, Mercury opvoeden en veilig zijn.

De Laced-Up Boutique webshop gaat zo snel mogelijk open.

Jij doet jou, wees zo veilig mogelijk, we kunnen het allemaal beter doen 🙂

Sarah

#revitalize_utrecht

Handel lokaal, denk globaal

#revitalize_global

Bezoek voor ondersteuning, onderwijs en plezier ons groeiende YouTube-kanaal op www.YouTube.com/c/LacedUpBoutique_Utrecht_NL

Laced-Up is zoveel meer dan alleen een winkel ...

Hoewel we het best bekend staan ​​als boetiek, zijn er nog twee aspecten aan het Laced-Up Project: Laced-Up Instituut & onze sociale gemeenschap UUP.

Het project is een zeer succesvolle sociale onderneming. Het Instituut en UUP worden zonder winstoogmerk gerund. Laced-Up Boutique stelt mensen boven geld. Hier is een link die nuttig kan zijn als u nog nooit van sociale ondernemingen heeft gehoord https://en.wikipedia.org/wiki/Social_enterprise

.

.
Laced-Up Boutique Utrecht

De boetiek heeft een zeer warme en gastvrije omgeving met een knik en seks positieve veilige ruimte.

In 2008 opende Sarah Mobley, een designer, styliste en activiste haar deuren. Haar motivatie en onze voortdurende missie is het opbouwen van een gemeenschap geleid door de principes van Safe, Sane & Consensual.

Het merk Laced-Up staat vooral bekend om zijn prachtige corsetry, maar we produceren ook kleding van leer en latex plus fetisjgereedschap en speelgoed. Verder stellen we een steeds evoluerende collectie samen van andere bekende ontwerpers in een reeks prijspunten voor elk budget.

Boven beschikt over mannelijke en vrouwelijke lingerie, fetish- en feestkleding van XXS tot 5XL + en een enorm scala aan accessoires. Onze positieve benadering van het lichaam kan het beste worden samengevat als Sexy komt in alle maten!

Er is altijd een ervaren stylist van dienst en deze service is gratis. Lingerie en fetisjkleding moeten worden gepast en daarom verkopen we de meeste van onze kleding niet online. Kom het zien, raak het aan en pas het aan. Kies je stijl en dan meten we je om een ​​outfit te vinden die je een zelfverzekerd gevoel geeft. Ons team is zeer ervaren in het werken met mensen die problemen hebben met het lichaamsbeeld of die nieuw zijn in het uiten van hun sensualiteit door kleding. Niets is sexier dan vertrouwen!

Als je verlegen bent of discretie nodig hebt, zijn Sarah en haar team ook buiten boetiekuren beschikbaar voor privé-winkelen.

Onze kelder is gevuld met gereedschap, speelgoed, educatieve boeken en een beetje kunst. We hebben een reeks educatieve diavoorstellingen ontwikkeld en ons team is zeer goed geĂŻnformeerd over het veilige gebruik van alles wat we dragen. Veel van deze artikelen zijn binnenkort beschikbaar in onze nieuwe webshop.

Laced-Up Instituut

Het Laced-Up Instituut organiseert workshops rond seks & kink-positiviteit. De workshops zijn laagdrempelig en zijn het meest geschikt voor beginners en mensen met middelmatige seksuele voorlichting.

De UUP-gemeenschap

UUP is een brandpunt van de levendige seks- & knik-positieve gemeenschap van Utrecht. Ons forum heeft momenteel meer dan 3500 leden. We ondersteunen de gemeenschap bij het organiseren van evenementen en ontmoetingen.

Product is succesvol toegevoegd
X