Over het Laced-Up Project

Hallo Ya'll,

Het is dus het begin van een nieuw tijdperk voor mij en het Laced-Up Project. De afgelopen 12 jaar het runnen van Laced-Up Boutique en het realiseren van de droom om ons gemeenschapscentrum, Gezellig: A Safe Space, te openen, was een geweldige reis.

Het project gaat door, maar vanwege mijn chronische gezondheidsproblemen en de pandemie zijn beide fysieke locaties in Utrecht NL permanent gesloten.

Wat een geweldige reis is dit geweest. Het is een transformerende ervaring geweest om met duizenden mensen persoonlijk samen te werken rond de kwesties van seks en lichaamspositiviteit en te werken aan het bouwen van een veiliger, gezonder en absoluut consensuele gemeenschap in de echte wereld.

Het personeel, de vrijwilligers, de stagiaires en ik hebben zoveel mooie herinneringen aan het zien van mensen die een stap dichter bij zichzelf kwamen. Wat een genot: het ontwerpen, de styling, de workshops & discussiegroepen, de feesten, de groei & genezing… Mijn dank aan allen!

Het plan is om wat tijd te nemen om fysiek te herstellen, aan mijn boek te werken en het werk van Laced-Up Project virtueel voort te zetten. Ik heb een covid-19 opgeleide toeleveringsketen opgezet voor gecertificeerde beschermende uitrusting.

Dus, ik zal lesgeven, ontwerpen, genieten van de tijd van mijn oude katten in hun schemering, mijn hulphond, Mercury opvoeden en veilig zijn.

De Laced-Up Boutique webshop gaat zo snel mogelijk open.

Jij doet jou, wees zo veilig mogelijk, we kunnen het allemaal beter doen 🙂

Sarah

Handel lokaal, denk globaal

#revitalize_global

Bezoek ons ​​groeiende YouTube-kanaal op www.YouTube.com/c/LacedUpBoutique_Utrecht_NL voor ondersteuning, educatie en plezier

Laced-Up is zoveel meer dan alleen een winkel ...

Hoewel we vooral bekend staan ​​als boetiek, zijn er nog 2 andere aspecten aan het Laced-Up-project: Laced-Up Instituut en onze sociale gemeenschap UUP.

Het project is een zeer succesvolle sociale onderneming. Het Instituut en UUP worden zonder winstoogmerk gerund. Laced-Up Boutique stelt mensen boven geld. Hier is een link die nuttig kan zijn als u nog nooit van sociale ondernemingen heeft gehoord https://en.wikipedia.org/wiki/Social_enterprise

 

.

.
Laced-Up Boutique Utrecht

De boetiek heeft een zeer warme en gastvrije omgeving die een knik- en sekspositief veilige ruimte is.

In 2008 opende Sarah Mobley, een ontwerper, stylist en activist, haar deuren. Haar motivatie en onze voortdurende missie is het opbouwen van een gemeenschap die wordt geleid door de principes van Safe, Sane & Consensual.

Het merk Laced-Up staat vooral bekend om zijn voortreffelijke corsetterie, maar we produceren ook leren en latex kleding plus fetisj gereedschap en speelgoed. Verder stellen we een steeds evoluerende collectie samen van andere bekende ontwerpers in een reeks van prijscategorieën voor elk budget.

Upstairs heeft mannelijke en vrouwelijke lingerie, fetisj- en feestkleding van XXS tot 5XL + en een enorm assortiment accessoires. Onze lichaams-positieve benadering kan het beste worden samengevat als Sexy komt in alle maten!

Er is altijd een ervaren stylist aanwezig en deze service is gratis. Lingerie en fetisjkleding moeten worden gepast, daarom verkopen we de meeste van onze kleding niet online. Kom het bekijken, raak het aan en probeer het. Kies je stijl en we zullen je meten om een ​​outfit te vinden die je zelfverzekerd geeft. Ons team heeft veel ervaring met het werken met mensen die problemen hebben met het lichaamsbeeld of die nieuw zijn in het uiten van hun sensualiteit door middel van kleding. Niets is sexyer dan vertrouwen!

Als je verlegen bent of discretie nodig hebt, zijn Sarah en haar team ook beschikbaar voor Private Shopping buiten de openingstijden van de boetieks.

Onze kelder is gevuld met gereedschap, speelgoed, educatieve boeken en een beetje kunst. We hebben een reeks educatieve diavoorstellingen ontwikkeld en ons team is zeer goed geïnformeerd over het veilige gebruik van alles wat we dragen. Veel van deze artikelen zijn binnenkort beschikbaar in onze nieuwe webshop.

Laced-Up Instituut

Het Laced-Up Instituut organiseert workshops rond seks & knikpositiviteit. De workshops zijn laagdrempelig en vooral geschikt voor beginners en mensen met middelmatige seksuele voorlichting.

De UUP-gemeenschap

UUP is een brandpunt van de bruisende seks & kink-positieve gemeenschap van Utrecht. Ons forum heeft momenteel meer dan 3500 leden. We ondersteunen de gemeenschap bij het organiseren van evenementen en bijeenkomsten.

Product is succesvol toegevoegd
X