EVENEMENTEN

UUP peer touw groep

UUP Peer Rope Group

Een touwbondgroep om elkaars tijd te leren, delen en genieten.

De Peer Rope Group is een leuke bijeenkomst elke tweede zaterdag van de maand van 13 tot 00 uur in het centrum van Utrecht. Hier ben je vrij om met touw te spelen en je kennis en ervaring met andere mensen te delen. Je bent absoluut welkom als je niet veel ervaring hebt en meer wilt leren.
Elke maand had een ander thema, maar je bent altijd vrij om je eigen thema te volgen
pad. Drankjes aan de bar hebben prijzen vastgesteld en er is een vrijwillige donatie waar
u bepaalt het bedrag. Als je lid wilt worden, moet je je registreren.

Voor meer
informatie of om te registreren: peer.rope.utrecht@gmail.com

Meer informatie hier


AANGEKANTE INSTITUUT FALL WORKSHOPS


Deze workshops zijn in het Nederlands

8 september: Hoe een teef wurgen

Deze workshop is nu uitverkocht.

De workshop How to Strangle a Bitch bevat antwoord op veel vragen betreffende breathplay en het verwurgen van je tegenstander. Hoe gevaarlijk is het om je partner de adem te ontnemen? Hoe doe je het vakkundig? Hoe ver kan je gaan en hoe pas ik het in mijn spel?

Met tekst en beeld leer je binnen twee uur verschillende aspecten van adem spelen door middel van verwurgingen. We hebben veiligheid, zowel voor tijdens de workshop als daarna.
We gaan op de risico's en bespreken EHBO gericht op verstikking, gecombineerd met aandacht voor anatomie. Natuurlijk is er tijd om onder begeleiding een aantal technieken te oefenen. De workshop is spannend, informatief, interessant en bekend is er ruimte voor een lach en een ontspannen sfeer.

13 oktober - Impact Play 101

Floggers, peddels, wandelstokken, spanking met blote handen ... En dat is nog maar een deel van de mogelijkheden. Hoe kun je al die dingen veilig gebruiken?

Wat is nou eigenlijk gierig van thuddy? (Hoe) Kun je dat bij voorbaat inschatten? Welke opties zijn er naast de “verschillende” slagwapens? Wat vind ik / mijn partner fijn of handig?

Deze en nog veel meer vragen gaan we beantwoorden tijdens de workshop “Impactplay voor beginners”.

Kaarten te koop hier

.

10 november - Bondage voor beginners

Vind jij die bondagefoto's ook altijd zo mooi, maar vind je al die touwen maar ingewikkeld? Raak jij ook altijd de eindjes kwijt of weet je simpelweg niet waar je moet beginnen? Geen nood! Kom naar de bondageworkshop en je leert alles wat je moet weten om je (toekomstige) partner eindelijk eens een avondje stil te laten zitten.
Onze instructeurs (RickNL en sweetblackangel) hebben allebei ruime ervaring in bondage en delen die kennis maar al te graag! In drie uur zal je leren over veiligheid, welke soort touw het beste is en natuurlijk verschillende basistechnieken en hoe daarmee te voorgestelde en combineren, aldus je daar direct zelf mee aan de slag kunt. Dit alles kan door tijdens de workshop zelf veel te oefenen.

Kaarten te koop hier

Product is succesvol toegevoegd
X