Laced-Up Institute

Laced-Up Institute

Het Laced-Up Instituut voor Alternatieve Seksuele Voorlichting wil op een leuke manier jouw kennis over alternatieve seksuele onderwerpen vergroten. We hebben workshops, een peer-touwgroep, dus de kans is groot dat we hebben wat je zoekt. We proberen ons onderwijsprogramma laag te houden, onderwijs belangrijk!

Workshops

Onze workshops behandelen een breed scala aan onderwerpen en we zijn altijd bezig om meer te bieden! Tijdens een workshop is er veel ruimte voor je ervaringen, vragen en natuurlijk voor een lachertje! De maximale groepsgrootte verschilt per workshop, maar zal nooit groter zijn dan 25 personen.

Sommige van onze workshops vinden plaats in onze boetiek, andere vinden plaats op een locatie op slechts 10 minuten lopen van de boetiek. Privéworkshops zijn op aanvraag beschikbaar.

Op deze pagina staat een overzicht van alle workshops, waarop in ieder geval deze workshops staan:

  • BDSM voor beginners
  • Bondage voor beginners
  • Impactspel 101

De meeste workshops zijn in het Nederlands, maar meestal kan er iets worden geregeld om ervoor te zorgen dat u kunt deelnemen (de taal van de hele workshop wijzigen of u een persoonlijke vertaler geven). Stuur ons een e-mail om te zien wat de mogelijkheden zijn voor de workshop van uw keuze.

AANGEKANTE INSTITUUT FALL WORKSHOPS
Deze workshops zijn in het Nederlands

Bondage voor beginners Workshop: TBA

Handicap en workshops

We verwelkomen mensen van alle verschillende capaciteiten. We willen echter graag een heads-up krijgen, zodat we samen kunnen brainstormen hoe u het meeste uit de workshop kunt halen waarin u geïnteresseerd bent. Denk hierbij aan het meedenken over de toegang tot het gebouw, maar ook over het hebben van een tolk. , een verandering van snacks of het op een andere manier doorgeven van informatie. We hebben dit eerder gedaan en we doen het graag nog een keer!

Peer Rope Group

De Peer Rope Group is een leuke bijeenkomst elke tweede zaterdag van de maand van 13 tot 00 uur in het centrum van Utrecht. Hier ben je vrij om met touw te spelen en je kennis en ervaring met andere mensen te delen. Je bent absoluut welkom als je niet veel ervaring hebt en meer wilt leren.
Elke maand had een ander thema, maar je bent altijd vrij om je eigen thema te volgen
pad. Drankjes aan de bar hebben prijzen vastgesteld en er is een vrijwillige donatie waar
u bepaalt het bedrag. Als je lid wilt worden, moet je je registreren.

Voor meer
informatie of om te registreren: peer.rope.utrecht@gmail.com

 

Product is succesvol toegevoegd
X