Leer

Leer rekt waar consistente druk wordt uitgeoefend, wat het gemakkelijker maakt om een ​​perfecte pasvorm te krijgen! Wanneer je voor het eerst een leren broek past, moet deze strak zijn, zonder de mogelijkheid om te gaan zitten weg te nemen. Na een paar keer dragen is het uitgerekt waar nodig en is het een stuk comfortabeler.

We houden de benen van onze leren broek erg lang om mensen van vele hoogtes te kunnen ontvangen. Leer is heel gemakkelijk zelf te omzomen, geen naaien vereist! Je kunt het gewoon langs een liniaal met een hobby- / tapijtmes snijden. We adviseren echter om het onder te stoppen tot de broek is gedragen. Veel mensen houden het weg in plaats van het te knippen.

Op het hek over het behouden van de voering? Het komt allemaal neer op persoonlijke voorkeur. De voering beschermt het leer tegen ongewenst strekken, vooral rond de knieën, en wordt over het algemeen gezien als een teken van kwaliteit. Door de voering uit te nemen, voel je het leer tegen de huid, het zal koeler zijn en sneller van zweet afkomen dan met de voering.

Om de voering te verwijderen, kunt u de draad afsnijden die deze verbindt met het leer.

Om je leer er geweldig uit te laten zien, raden we aan om een ​​hoogwaardige nagellak zoals Collonil Waterstop Colors te gebruiken. Als u vloeistoffen wilt verwijderen, kunt u het beste Pjur Med Clean gebruiken. Voor een grondige reiniging van het leer adviseren wij het gebruik van zadelzeep.

Product is succesvol toegevoegd
X