Een bezoek aan de boetiek

Laced-Up Boutique is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 12:00 tot 19:00 uur

Adres: Korte Jansstraat 8, 3512 GN Utrecht, Nederland

Winkelen buiten openingstijden? Privé winkelen

Buiten openingstijden zijn we beschikbaar voor privé-winkelen. Voor € 25, - per uur openen we de boetiek niet alleen speciaal voor jou, maar voorzien we je ook van je eigen stylist. Het gordijn voor onze winkel wordt gesloten terwijl u winkelt voor maximale privacy. Stuur een e-mail naar voor meer informatie of om een ​​afspraak te maken sarah@laced-up.nl

 

 

Over het bezoeken van de boetiek:

Wij zijn een heel ander soort boetiek! Onze missie om door te gaan met het opleiden en opbouwen van een opbeurende veilige, gezonde en consensuele seks en kink-positieve gemeenschap gaat boven commerciële belangen.

.

Over Styling

Breng de items die je in je outfit wilt opnemen. Bekwame stylisten zijn altijd aanwezig. We streven ernaar je zo te stylen dat je je zelfverzekerd voelt. We hebben veel ervaring met het werken met mensen met lichaamsbeeldproblemen.

Een stylist moet u meten, met uw toestemming voordat u kleding past. We meten de kleding voordat je ze past, zodat ze niet worden beschadigd door de pasvorm.

Draag of breng ondergoed aan. Als u onze kleding zonder ondergoed past, moet u de artikelen kopen die in contact zijn gekomen met uw geslachtsdelen.

Nog een paar dingen om te weten:

We proberen items in de verschillende afdelingen te hebben in een reeks prijzen die bij uw budget passen.

We doen geen harde verkopen. Koop het als je het leuk vindt of laat het hier achter. Als je erover droomt, kom dan terug en zie ons 🙂

De prijs op het artikel is de "mooie prijs". De prijzen zijn het minimum om onze deuren open te houden. We onderhandelen niet.

Hoewel we je graag helpen met styling, opleiding en advies, is het geen ruimte voor mensen om rond te hangen en te flirten of een praatje te maken met het personeel. We zijn zo'n klein team en hebben het altijd druk.

We kunnen ook geen aangepast werk doen, maar we doen graag een speciale bestelling als we uw maat niet hebben. Er zijn geen extra kosten voor deze service. We kunnen het naar u verzenden als u niet in Utrecht woont. Meestal verzenden we via Post.nl, in NL zijn de kosten meestal € 6.95

Laat de hond alsjeblieft met rust, hij is een hulphond.

Retourbeleid: Latex kan niet worden geretourneerd en we hebben geen latexreparatieservice. Speelgoed kan alleen defect geretourneerd worden. Slipjes kunnen niet worden geretourneerd. Korsetten kunnen niet worden geretourneerd nadat het kruidenproces is begonnen.

Als u onze grenzen niet kunt respecteren, zullen we u vriendelijk vragen om elders te winkelen.

 

latex styling fetisj
Product is succesvol toegevoegd
X